Magatzem logístic Barcelona

Sobre Transparets

Disposem de sistemes d’informació d’última tecnologiaque permeten el control de les expedicions en ruta. D’aquesta manera, els clients poden conèixer a través d’Internet l’estat dels seus enviaments i, en cas de tenir estoc emmagatzemat, disposar de l’estat de les existències on-line

Empresa-logística-y-transporte-instalaciones

Agència de transport

Gestió de Qualitat

El nostre sistema de gestió de qualitat es troba certificat per la normativa europea ISO 9001: 2015. Disposem, a més, del registre sanitariper a emmagatzematge i transport de productes alimentaris envasats: RSIPAC 40.07293 / CAT.

Certificado ISO 9001:2015
Empresa-logística-y-transporte-compañia

Empreses de transport nacional

Magatzems de logística

Història de la Companyia

1973

FUNDACIÓ

Transparets, S.L. va ser fundada l’any 1973 pel Sr. Tomàs Espinasa Vila per satisfer en aquesta època la creixent necessitatd’encàrrecs entre Parets del Vallès i Barcelona.

ANY RERA ANY

A causa del esperit emprenedor de la família Espinasa, any rere any es van incorporant nous serveis que permeten adaptar-nos a les tendències del sector i, conseqüentment, augmentar la fidelitat i satisfacció dels nostres clients.

2022

ACTUALMENT

Actualment, la nostra organització compta amb una completa flota de vehicles que recorren diàriament tot Espanya i Portugal per cobrir àmpliament les necessitats exigides pels clients.

Alguna pregunta?

Contacti amb els nostres departaments per telèfon o per email