Empresa de logística i transport

En ruta cap a l'èxit

LOCALITZADOR D'ENVIAMENTS

Seguiment dels seus enviaments
a través del web

ALTA DE SERVEIS

​​​Alta de Recollides
i expedicions

TRANSPARETS

C/ Lleida, s/n – 08185 Lliçà de Vall BARCELONA
+34 93 840 89 00 / +34 902 18 10 74 / info@tplogistics.es

Empresa de transport

Com a empresa de transport, comptem amb una completa flota de vehicles amb sistemes d´informació d´última tecnologia amb la qual recorrem diàriament tot Espanya i Portugal per cobrir àmpliament les necessitats exigides pels clients.
Les nostres instal·lacions a Lliça de Vall i Granollers, província de Barcelona tenen més de 18.000 m2 amb capacitat d’emmagatzematge a prestatgeries de 14.000 palets i 25.500 m3

empresa-de-logistica-y-transporte-almacenes

Més de 18.000 m2

Instalacions Més de 18.000 m2 amb capacitat d’emmagatzematge en prestatgeries de 14.000 palets i 25.500 m3

empresa-de-logistica-y-transporte-flota

Flota de 50 vehicles propis

Disposem d´una flota actualitzada amb més de 50 vehicles en propietat

Portem el transport i la logística on ningú més arriba

Logística i transport

Operadors logístics situats en una població propera a Barcelona, ​​oferim serveis integrals de logística, des de la gestió de la cadena de subministrament fins al transport i emmagatzematge de mercaderies. Ens encarreguem de coordinar totes les etapes del procés logístic per optimitzar-ne l’eficiència i reduir costos.

Serveis de logística i distribució

Distribució

Servei de consulta web

Preparació de la comanda

Solucions logístiques completes

Àrea de clients

Desde làrea de client pot realitzar un seguiment dels seus enviaments,

Faci servir el següent botó per accedir:

Empresa de transports i logística

Com a empresa de transport i logística ens dediquem a oferir serveis de transport i distribució de béns als nostres clients. La logística és un procés on es planifica, s’implementa i es controla el flux i l’emmagatzematge de béns, serveis i informació des del punt d’origen fins al punt de consum, amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients de manera eficient i rendible.  

EXPEDICIONS ENTREGADES
0
KILOGRAMS ENTREGATS
0
PALETS MOGUTS STOCK
0
SERVEIS GESTIONATS
0

L'opinió dels nostres clients és important per a nosaltres

⭐⭐⭐⭐⭐
José Otero

Es una buena empresas logística con un trato familiar a empleados y transportistas su encargado Sr Ramón y todos los trabajadores de almacén y oficinas solucionan los problemas .para mí les doy un 10 ok saludos

⭐⭐⭐⭐⭐
Nelson Piovezan

Soy el hijo del trabajador que estava. Las veces que e ido me a encantado ya que es muy buenas la empresa a mi me an tratado muy bien con mucha educación y bromas pero fuera la educación y las bromas es una empresa muy seria que cumple con lo que promete. Encima es una estrella muy familiar y le doy 5 porque no puedo darle 6

⭐⭐⭐⭐⭐
Enrique Peiro

Excelente trato com los camioneros y gente muy educada siempre y cuando una persona sea educada con ellos 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Som aquí per ajudar-te

Si busques un servei de transport i logística de qualitat i confiança, som aquí per ajudar-te. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem optimitzar les operacions logístiques. Trieu l’eficiència i la seguretat de la nostra empresa.

Teléfon
Horari laboral

08:00 – 19:00

Empreses de transport nacional

Transport per camió a tot el territori nacional i Portugal

A Transparets, entenem que la logística i el transport són components vitals en la gestió de qualsevol empresa. El nostre compromís és simplificar i optimitzar cada etapa de la cadena de subministrament, brindant als nostres clients una experiència excepcional. Tot seguit volem compartir amb tu els nostres valors principals i pels quals lluitem dia a dia per créixer i ser més competitius.

Serveis personalitzats com a empresa de logística i transport

Serveis personalitzats com a empresa de logística i transport

  • Eficiència a la Vanguardia: Al competitiu món de la logística i el transport, l’eficiència és clau. Ens sentim orgullosos d’oferir solucions que garanteixen un lliurament puntual i un maneig òptim dels productes. Els nostres sistemes avançats de seguiment i tecnologia d’avantguarda ens permeten mantenir els nostres clients informats en temps real, des del moment que s’inicia un enviament fins a la destinació final.

  • Personalització Total: Reconeixem que cada empresa té necessitats úniques. És per això que ens enfoquem a oferir solucions de logística i transport completament personalitzades. Treballem mà a mà amb els nostres clients per comprendre els requisits específics i dissenyar estratègies que s’adaptin a les seves necessitats. Això garanteix que cada enviament es gestioni de manera precisa i eficaç.

  • Seguretat i confiança: La seguretat és primordial en la logística. Ens volem mantenir els més alts estàndards de seguretat a tots els nostres serveis. La nostra flota de vehicles està equipada amb la darrera tecnologia de rastreig i els nostres conductors són experts en el seu camp. Podeu confiar en nosaltres per protegir els seus productes i complir amb les regulacions més exigents.

  • Sostenibilitat Ambiental: En un món cada cop més enfocat a la sostenibilitat, és per això que volem reduir la nostra empremta ambiental. Hem implementat iniciatives ecològiques per minimitzar l´impacte mediambiental dels nostres serveis. Això no només beneficia el planeta, sinó que també demostra el nostre compromís amb la responsabilitat social corporativa.

Lliurament d'Excel·lència al vostre Abast

Lliurament d'Excel·lència al vostre Abast

Estem compromesos amb l´excel·lència en cada aspecte dels nostres serveis de logística i transport. El nostre equip altament capacitat i dedicat treballa incansablement per garantir que la vostra mercaderia arribi a la vostra destinació de manera segura i puntual.

Empreses de logística

Experiència i professionalitat garantida

  • Xarxa Global: Amb una xarxa global i distribució a diversos països d’Europa, podem gestionar enviaments a nivell local, nacional i internacional. Sigui quina sigui la ubicació de la càrrega, podem portar-la on la necessiti. La nostra àmplia xarxa ens permet oferir opcions d’enviament flexibles i eficients.

  • Emmagatzematge i distribució: A més dels nostres serveis de transport, oferim solucions d’emmagatzematge i distribució. Els nostres magatzems segurs i estratègicament ubicats poden ajudar a optimitzar la seva cadena de subministrament en garantir que els productes estiguin disponibles quan es necessiten. La nostra experiència en distribució garanteix un lliurament oportú als seus punts de venda o clients finals.

  • Tecnologia Innovadora: La tecnologia té un paper fonamental en la nostra cerca de l’excel·lència. Hem implementat sistemes d’avantguarda que us permeten fer un seguiment en temps real dels vostres enviaments i accedir a informes detallats. Aquesta transparència i visibilitat proporcionen tranquil·litat i control total sobre les operacions logístiques.

  • Tarifes Competitives: Entenem que el cost és un factor important en la presa de decisions logístiques. Ens volem comprometre a oferir tarifes competitives sense posar en risc la qualitat del servei. La nostra eficiència operativa ens permet mantenir costos baixos i, alhora, oferir un servei de primera qualitat.

  • Compromís a Llarg Termini: No som només un proveïdor de serveis, som el seu soci a llarg termini en lèxit de la seva empresa. Treballem en col·laboració amb vostè per comprendre els seus objectius i desafiaments, i adaptem les nostres solucions a mesura que el seu negoci creix i evoluciona.