Operador logístic Barcelona

Un operador logístic és molt més que un simple intermediari en el transport de mercaderies. És un soci integral que s’encarrega de coordinar totes les etapes de la cadena de subministrament, des de l’emmagatzematge i el transport fins a la distribució final. La seva funció és optimitzar cada pas, reduint costos i temps, alhora que garanteix la integritat dels teus productes. A Tplogistics el nostre compromís és total i en confiar en els nostres serveis, estàs invertint en l’eficiència, la confiança i el creixement sostenible de la teva empresa.

Empresa-logística-y-transporte-almacen

La teva Solució Integral en Logística

Distribució

Comptem amb una flota de vehicles moderns i variats que es desplacen diàriament per tot Espanya i Portugal. Això ens permet atendre les necessitats dels nostres clients de manera ràpida i eficient.

Servei de consulta web

En un món cada cop més digital, és fonamental comptar amb eines de seguiment. El transport de mercaderia paletitzada sol estar recolzat per serveis de consulta web que permeten als clients rastrejar els seus enviaments en temps real.

Especialistes en distribució

El nostre equip està compost per especialistes en repartiments a grans superfícies, com Carrefour, El Corte Inglés, Alcampo, Amazon, Mercadona, i moltes més. Coneixem les particularitats de cada client i ens adaptem als vostres requisits.

Gestió de recepció de mercaderies

Àmplies i modernes instal·lacions, gestió ràpida i eficaç de descàrrega de camions i contenidors i control de mercaderies.

Preparació de la comanda

Personal especialitzat i experimentat en la preparació de comandes de diferents tipologies sempre adaptat als requisits dels clients.

Solucions logístiques completes

Oferim una gestió logística integral amb opcions automatitzades, EDI, RF mercaderia ubicada, manipulacions especials i etiquetatge. Ens comprometem a satisfer les demandes més exigents.

Empresa-logística-y-transporte-chico-transporte

Logística integral

 • Distribució a Catalunya en 24 hores.
 • Especialistes en distribució a grans superfícies. Lliuraments diàries a: Alcampo, Caprabo, Carrefour, Dia, El Corte Inglés, Hipercor, Makro, Mercadona, AKI, Leroy Merlin …
 • Distribució nacional a 24-48 hores.
 • Transport de mercaderies Espanya i Portugal.
 • Paqueteria i paleteria.
 • Càrregues completes nacional.
 • Grupatge nacional.
 • Serveis webde consulta:estat dels lliuraments, visualització i descàrrega d’conformes, moviments d’estoc a temps real, etc.
 • Intercanvi electrònic de dades (E.D.I.).
 • Empresa de transport a Barcelona.
 • Gestió de recepció de mercaderies, descàrrega de contenidors, paletització, identificació i control FIFO / LIFO.
 • Preparació de comandes segons necessitats: picking, cross docking, etc.
 • Manipulacions especials i promocionals.​
 • Solucions logístiques integrals, traçabilitat, inventaris rotatius.
 • Emmagatzematge de mercaderies a Barcelona.
 • Operador logístic a Barcelona.
0
EXPEDICIONS ENTREGADES
0
KILOGRAMS ENTREGATS
0
PALETS MOGUTS STOCK
0
SERVEIS GESTIONATS

Operador logístic a Barcelona

Som aquí per ajudar-te

La integració d’un operador logístic no només beneficia la teva empresa des d’una perspectiva operativa i financera, sinó que també millora l’experiència d’usuari. La puntualitat als lliuraments, la qualitat en el maneig dels productes i la transparència en la informació logística contribueixen a construir la confiança del client.

Teléfon

Horari laboral

08:00 – 19:00

Operador logística

Com a empresa especialitzada en la gestió integral de totes les activitats relacionades amb la logística i la cadena de subministrament daltres empreses. Tenim un paper fonamental en la planificació, execució i control de totes les operacions logístiques necessàries per al flux de productes, matèries primeres o mercaderies des del punt d’origen fins a la destinació final.

Oferim una àmplia gamma de serveis, com ara:

 1. Emmagatzematge i gestió d’inventari: Emmagatzemem productes a les nostres instal·lacions i administrem els nivells d’inventari d’acord amb les necessitats dels nostres clients.

 2. Transport i distribució: Organitzem i executem el transport de mercaderies per carretera, assegurant un lliurament eficient i puntual.

 3. Embalatge i etiquetatge: Preparem els productes per enviar-los, incloent-hi l’embalatge adequat i l’etiquetació d’acord amb els requisits específics.

 4. Gestió de comandes i processament: Gestionem les comandes entrants, processant les sol·licituds dels clients i garanteixen la precisió dels lliuraments.

 5. Gestió de la cadena de subministrament: Optimitzem i coordinem tota la cadena de subministrament, des de l’adquisició de primeres matèries fins a la distribució de productes acabats.

 6. Seguiment i traçabilitat: Proporcionem sistemes i tecnologia per rastrejar i rastrejar productes al llarg de la cadena de subministrament, brindant visibilitat en temps real.

 7. Gestió de devolucions i servei al client: Manegem les devolucions i proporcionem atenció al client relacionada amb el transport i la logística.

 8. Serveis personalitzats: Adaptem els serveis a les necessitats específiques dels nostres clients, cosa que pot incloure solucions de logística a mida.

Un operador logístic és especialment valuós per a les empreses que volen externalitzar les complexes tasques logístiques, permetent centrar-se en el seu nucli de negoci. En fer-ho, aquestes empreses poden aprofitar lexperiència i leficiència dels operadors logístics per millorar les seves cadenes de subministrament, reduir costos i oferir un millor servei als seus propis clients.

Operador logística Barcelona

La contractació d’un operador logístic ofereix una sèrie de beneficis significatius per a les empreses que volen millorar la cadena de subministrament i optimitzar-ne els processos. Alguns dels principals beneficis de comptar amb un operador logístic són:

 1. Eficiència en costos: Experiència i coneixements per optimitzar la cadena de subministrament. Això inclou la consolidació de càrregues, la selecció de rutes més eficients i la gestió d´inventari. Com a resultat, les empreses poden reduir els costos operatius i logístics.

 2. Millora en la qualitat del servei: Especialistes en la gestió de la logística, fet que es tradueix en entregues més ràpides i precises. Els clients finals aprecien la puntualitat i la fiabilitat en el lliurament de productes, cosa que millora la satisfacció del client.

 3. Flexibilitat i escalabilitat: Adaptar-se a les necessitats canviants de les empreses. Això és especialment útil per a les empreses que experimenten fluctuacions estacionals a la demanda, ja que poden ajustar ràpidament les seves operacions per manejar augments o disminucions en el volum d’enviaments.

 4. Enfocament al nucli del negoci: En externalitzar les operacions logístiques, les empreses poden centrar-se en les activitats principals. Això permet invertir més temps i recursos en el desenvolupament de productes, màrqueting i altres àrees clau del seu negoci.

 5. Tecnologia avançada: Els operadors logístics inverteixen en tecnologia d’avantguarda, com a sistemes de gestió de magatzems i programari de seguiment. Això proporciona a les empreses i als clients finals la capacitat de fer un seguiment en temps real dels enviaments, cosa que augmenta la transparència i la visibilitat.

 6. Reducció de riscos: Els operadors logístics assumeixen certs riscos i responsabilitats a la cadena de subministrament, cosa que alleuja les empreses de preocupacions com la gestió d’inventari, el transport i el compliment normatiu.

 7. Accés a experiència especialitzada: Experts en el vostre camp i sovint oferim assessorament i solucions específiques per als desafiaments logístics d’una empresa.

 8. Sostenibilitat: Compromesos amb pràctiques més sostenibles, cosa que pot ajudar les empreses a reduir la seva empremta de carboni i complir amb els estàndards ambientals, cosa que és cada vegada més important per als consumidors.

 9. Millora en la gestió de devolucions: Manejar de manera eficient les devolucions, cosa que millora l’experiència del client en casos de productes defectuosos o insatisfactoris.

La contractació d’un operador logístic proporciona a les empreses una sèrie d’avantatges que van des de la reducció de costos i la millora de la qualitat del servei fins a la flexibilitat i l’accés a la tecnologia avançada. Aquesta associació estratègica pot marcar la diferència en la competitivitat i lèxit a llarg termini duna empresa en el mercat.